torsdag 1. september 2011

Trine i Strømmen 1 år

Fryktelig som tiden går. Synes ikke det er lenge siden jeg ordnet klar til åpningen av Trine i Strømmen. Dagen dukket opp men et strålende høstvær og  stor var spenning om noen kom til å dukke opp.  Med god hjelp var  alt på plass , og vi var klare for å åpne døra.  Og ganske artig syntes vi det var , når folk strømmet på, og sto i kø for å komme inn. :)
En god veninne av meg skulle bake sjokoladekjeks til åpningen , og vi lurte på om det ville holde med 20 kjekser. Noen mente at  vi burde  ha 30, så Siri bakte like godt 50. Og det viste seg at kjeksn skulle få føtter å gå på. Alle ble borte.
Jeg var rørt over all de fine blomstene og gavene folk dukket opp med. Det varmet mitt hjerte. Og så klart måtte vi sprette korka av sprudlevannet etter en strålende kveld ;)

1 år krever feiring, så på lørdag blir det kaffe og kaker. ( og sjokoladekjekse:) ) Og selvsagt noen overraskelser. Alle som handler for minim. 150,- er med i en trekning. ( Som skjer kl 16.00) Det vil bli en hovedgevinst og noen små. Denne lyskronen er hovedgevinst. ;)


Vil få ønske alle hjertelig velkommen innom på lørdag, fra 11-16.

Klem fra Trine i Strømmen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar